Αποτελέσματα Φυσικής Γ΄ Γυμνασίου

αναρτήθηκε στις 7 Ιουν 2012, 1:31 π.μ. από το χρήστη Μαρίνα Νικολακάρου   [ ενημερώθηκε 20 Ιουλ 2012, 2:14 μ.μ. ]
Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να βρείτε την κατανομή των βαθμών Φυσικής στις γραπτές απολυτήριες εξετάσεις Μαΐου-Ιουνίου 2012 για το τμήμα Γ4.


Όπως βλέπετε και στο σχήμα, το 50% των μαθητών έγραψαν από 17 έως 20 και αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι τα θέματα στην πλειοψηφία τους ήταν αρκετά απαιτητικά και διέτρεχαν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης. 

Θεωρώ ότι η πλειοψηφία των μαθητών είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην Α' Λυκείου, ως προς τη Φυσική και τη Χημεία τουλάχιστον, και η προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν στο Γυμνάσιο θα αποδώσει τους καρπούς της στις επόμενες χρονιές που τα μαθήματα γίνονται πιο απαιτητικά.
Για τους μαθητές που δυσκολεύτηκαν, η λύση είναι περισσότερη ουσιαστική μελέτη και αξιοποίηση σχετικών βοηθημάτων καθώς και του διαδικτύου. Ο εκάστοτε καθηγητής σας θα σας βοηθήσει με τις κατάλληλες οδηγίες για την κάλυψη των κενών σας.

Παραμένω στη διάθεσή σας για ηλεκτρονική επικοινωνία στο e-mail μου mnikolakarou@gmail.com για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τις θετικές επιστήμες.

Καλό Καλοκαίρι!               


Comments